Bliv klogere på aggresivt miljø

Vinduesspecialisten er eksperter i aggressivt miljø

Vinduesspecialisten har løsningen til dig. Kontakt os i dag og lad os komme forbi til en snak om løsningen til netop dit hus.

Kystområder

 Danmark har vi i alt 8.750 km. kystlinje. Det er meget for et land af vores størrelse og dem har vi alle glæde af, når solen skinner og vi kan trække i badetøjet. Men der er også ”noget” som ikke har så stor glæde af vores enorme kystareal, og det er dine vinduer og døre.

Bor du i et kystområde, er dine vinduer og døre udsat for en kraftig påvirkning af vind og vejr. Og specielt i Danmark, hvor vi har ofte skiftende temperaturer over og under 0 grader Celsius, er påvirkningen af dine vinduer og døre endnu kraftigere. Det er dét, vi hos Vinduesspecialisten kalder ”Aggressivt miljø”. 

I ”Aggressivt Miljø” slides dine vinduer og døre hurtigt ned af luftens høje saltindhold, og derfor stiller det ekstra store krav til dine vinduer og døre.

Forurening

Byområderne i Danmark vokser sig større og en større del af befolkningen end tidligere, bor i dag i de store byer i Danmark. Denne udvikling vil fortsætte i årene der kommer.

At forurening har en negativ indvirkning på os mennesker er ikke noget nyt. Vi ved, at forurening påvirker vores luftveje og lunger, og det kan vi tage forbehold for ved at beskytte os med masker osv. Men vidste du, at også dine vinduer og døre lider under forureningen i byerne, og at de faktisk er med til at passe på dig?

Faktisk er dine vinduer og døre netop det, som hjælper dig med at holde forureningen ude af din bolig – og derfor bør du passe ekstra godt på dem. Det er fakta, at forurening i byområderne skader dine vinduer og døre nedsætter deres holdbarhed. Det skal der gøres noget ved.

Hos Vinduesspecialisten har vi udviklet et vinduessystem, som kan modstå den påvirkning, som forureningen har. Og som dermed også er med til at passe på dit helbred.

Indvendig  “forurening”

Vores boliger bliver mere og mere tætte og isolerede. Det er der mange fordele ved. Men der er desværre også ulemper.

I takt med at vores boliger bliver mere tætte stiger også graden af fugtighed i boligen og det påvirker dine vinduer og døre. Specielt i dit køkken, badeværelse og soveværelse er der en højere grad af ”forurening” end i de øvrige rum. Men faktisk er det også sådan, at der i mange nyere hjem i Danmark er en høj grad af indvendig ”forurening”, som er skabt netop på grund at de moderne isoleringsmetoder vi benytter dag.

Hos Vinduesspecialisten har vi udviklet et vinduessystem, som kan modstå den indvendige ”forurening”, og som samtidig er med til at skabe et godt indeklima.